Registrera konto

Fyll i uppgifterna nedan

Varmt välkommen att annonsera hos allarum.se!

För endast 795 kronor + moms får du 12 månaders annonsering på allarum.se. Inga andra avgifter eller provisioner tillkommer. Du har ingen uppsägningstid utan din annons förlängs endast med ditt aktiva godkännande när vi årligen gör en ny förfrågan till dig om medverkan.  Du kan alltså pröva att vara med i ett år och tycker du att du inte fått tillräckligt med boendeförfrågningar från allarum.se så avslutar du ditt engagemang inför nästa kommande år. Kom ihåg: En enda bokning kan betala hela din annonskostnad. Resterande bokningar är ren vinst.

Så här gör du:
Fyll i ditt namn och din epostadress i rutorna här nedan.  Skriv ett lösenord och klicka på den gröna knappen “Skapa konto”..

Nu skickas ett mail till din angivna epostadress. Öppna mailet och klicka på den blå knappen “Klicka för att aktivera ditt konto”. Du kommer till sidan “Skapa ditt första boende”. Fyll i alla uppgifter och klicka på knappen uppdatera.

Ditt registrerade boende går nu till granskning till oss och vi aktiverar din ansökan så att den syns publikt. Detta görs normalt samma dag, eller senast nästa arbetsdag. Du får samtidigt ett mail om att din annons nu finns placerad i din kommun. Nu kan du logga in och besöka dina sidor.

Har du frågor ?