1.jpg

Ystad Holiday Houses
Stugor

Fritidsvägen 1, 27130 Ystad

Fakta om boendet
Namn: Ystad Holiday Houses
Address: Fritidsvägen 1, 27130 Ystad
Plats: Ystad kommun i Skåne

Välkommen till Ystad Holiday Houses

Ystad Holiday Houses ligger i Ystad och erbjuder boende med gratis WiFi samt en trädgård med grill och utsikt över trädgården. Alla lägenheter har en terrass, ett kök med ugn och mikrovågsugn samt ett eget badrum med dusch. Brödrost, kaffekokare och vattenkokare ingår också.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Hus 650 kr - Nej
Läge och avstånd

Vi är ett ungt företag inom turist branschen med ambitionen att ge våra gäster en unik och minnesvärd vistelse i någon av våra anläggningar utmed Skånes sydkust. Med engagemang och lyhördhet driver vi Sandskogens Stugby som är en riktigt oas i Sandskogens naturreservat i Ystad. Ystad Djurpark ligger 13 km bort. Malmös flygplats ligger 42 km bort.

Plats Avstånd
Centrum 2.8 km
Måltider

Gläntan är en BBQ-restaurang under bar himmel i Sandskogen. Där du väljer mellan olika grill menyer,  som du som sedan själv grillar vid ditt bord. Självklart har vi fullständiga rättigheter och humana priser. Gläntan BBQ är ett unikt projekt och troligtvis den enda restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Gläntans BBQ, en upplevelse där skogens lugn bildare en skön kuliss som i harmoni tillsammans med lokalt producerad råvaror inbjuder till sköna kvällar i trevligt sällskap.

Faciliteter

Eget badrum
Eget kök
Handdukar/lakan mot avg
Terrass
Trädgård
Utomhusmöbler
Uteplats
Grillmöjligheter
Lekplats
Närhet till golf
Minigolf
Strandnära
Husdjur tillåts
Bar
Restaurang
Kemtvätt
Familjerum
Cykeluthyrning
TV
Eldstad
Parkeringsplats finns
WiFi
Karta