1.jpg

Apelvikens Camping & Cottages
Stugor

Santorievägen 4, 43253 Varberg

Fakta om boendet
Namn: Apelvikens Camping & Cottages
Address: Santorievägen 4, 43253 Varberg
Plats: Varberg kommun i Halland

Välkommen till Apelvikens Camping & Cottages

Dessa stugor och lägenheter ligger 2 km från Varbergs fästning och har ett fullt utrustat kök och en platt-TV. Tillgång till pool och parkering är gratis på Apelvikens Camping & Cottages. Allt boende har ljus inredning, en sitthörna och eget badrum med dusch. Lägenheterna har gratis WiFi och en terrass. På anläggningen finns en bastu, en lekplats och cykeluthyrning.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Familjelägenhet (2 vuxna + 2 barn) : 1090.- //natt

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Lägenhet 1090 kr - Nej
Läge och avstånd

Utgångspunkt för dagsutflykter; Gekås och Ullared är en halvtimme bort, Liseberg och allt annat Göteborg bjuder når du på en timme. Vill du äta räkor på Smögenbryggan eller se solen gå ned över Käringön hinner du det över dagen och ändå vara tillbaka till kvällen!

Här behöver du inte ha fler lugna stunder än du själv vill; med två restauranger, välsorterad livsmedelsbutik och ett fullspäckat aktivitetsprogram finns det alltid något att göra. Dessutom en stor uppvärmd pool utan kostnad för incheckade gäster! Lägg till vattengympa, träning, innebandyrink, liveunderhållning, vindsurfingkurser, Barnens After Beach, Poolparty och en hel radda aktiviteter och event till. Varbergs tågstation ligger 3 km från semesteranläggningen.

Plats Avstånd
Centrum 2 km
Måltider

Under sommaren kan du njuta av måltider i anläggningens kafé och restaurang eller handla mat i snabbköpet. Grillmöjligheter finns också på Apelviken. Frukost serveras, men måste bokas minst 1 dag i förväg.

Faciliteter

Eget badrum
Eget kök
TV
Terrass
Trädgård
Grillmöjligheter
Närhet till strand
Bastu
Utomhuspool
Cykeluthyrning
Minilivs
Bar
Restaurang
Parkeringsplats finns
WiFi
Karta