1.jpg

STF Jädraås Herrgård
Vandrarhem

Gammelboningsvägen 8, 81691 Jädraås

Fakta om boendet
Namn: STF Jädraås Herrgård
Address: Gammelboningsvägen 8, 81691 Jädraås
Plats: Ockelbo kommun i Gävleborg

Välkommen till STF Jädraås Herrgård

Här bor du bekvämt i våra personligt inredda rum med sköna resårsängar. Fem av de sju rummen har egen dusch och toalett, för de två övriga rummen finns två fräscha dusch- och toalettrum i nära anslutning. Annexet har sex rum med totalt 20 bäddar. Här finns möjlighet att bo i något av våra fyra fyrbäddsrum, de s.k. familjerummen eller i något av våra två tvåbäddsrum. Nyrenoverade dusch- och toalettrum finns i korridoren som förbinder rummen.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 990 kr - Ja
Läge och avstånd

Matsalen, Stora salen och Punschverandan erbjuder generösa ytor för avkoppling och möten med andra gäster. Alla tre samlingsrum ligger med enastående vacker utsikt mot Jädraån och Herrgårdens trädgård. Granne med herrgården finns en mindre trafikbutik där ni, förutom att tanka, kan handla ett mindre bassortiment av mat. Önskar ni ett bredare utbud av matvaror finns butiker i Järbo, Ockelbo och i Åmot. Orterna ligger mellan 18 km och 20 km från Jädraås.

Plats Avstånd
Centrum 0.2 km
Måltider

En välsmakande frukostbuffé ingår alltid vid boende i Herrgårdsbyggnaden. I det trivsamma gästköket kan du laga egen lunch, middag eller bara ta en kopp kaffe och prata med andra gäster.

Faciliteter

Gemensamt badrum
Gemensamt kök
Handdukar/lakan mot avg
Eldstad
Grillmöjligheter
Terrass
Trädgård
Strandnära
Skidåkning
Kanotpaddling
Parkeringsplats finns
WiFi
Tvättservice
Bagageförvaring
Karta