1.jpg

Smens Experience Retreat
Hotell

46 Fornby, 77498 Horndal

Fakta om boendet
Namn: Smens Experience Retreat
Address: 46 Fornby, 77498 Horndal
Plats: Älvkarleby kommun i Uppsala

Välkommen till Smens Experience Retreat

Gården ligger i ett traditionellt svenskt landsbygdsby, i hjärtat av naturen, men ändå bara 1 timme och 45 min norr om Stockholm. Byggnaderna härstammar från slutet av 1800-talet. Välkomna till Smens! Alla våra gäster har full tillgång till hela vårt hus och dess omgivningar. Detta inkluderar den vedeldade badtunnan som ligger i slutet av trädgården. Sovrummen är alla nyligen restaurerade, liksom badrum och kök.   

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 1100 kr - Nej
Läge och avstånd

Gården ligger i utkanten av den lilla traditionella byn Fornby. Den består av två hus, många olika trädgårdsutrymmen och en bondgård med fält där våra hästar strövar. Landsbygden ligger vid tröskeln, med skogen direkt norrut och fält direkt söderut. Gården byggdes i slutet av 1800-talet men då en del av huvudbyggnaden renoverades på 80-talet återställer vi det omsorgsfullt till sin forna glans.

Vi är också sport- och utomhusentusiaster och kan hjälpa till med något sport- och äventyrsrelaterat. Såsom mountainbike, markera ut vandringsleder, båtturer, paddling, fiske, ridning, längdskidåkning, slalom, camping, triathlonträning, landsvägscykel etc.

Plats Avstånd
Centrum 4.2 km
Måltider

Varje morgon serveras en frukostbuffé. Låt oss veta om du vill ha hjälp med att organisera några av dina matbehov, exempelvis mathämningar, lagade måltider, kräftskivor, frukost, picknick etc. 

Faciliteter

Gemensamt kök
Gemensamt badrum
Tvättmaskin
Husdjur tillåts
Ridmöjligheter
Kanotpaddling
Skidåkning
Närhet till fiske
Tennisbana
WiFi
Parkeringsplats finns
Strykjärn/strykbräda
Bagageförvaring
Familjerum
Karta