2198 salong.jpg

Kalhaytten
Stugor

Kalhyttan Sportsbyn 25, 68291 Larvik

Fakta om boendet
Namn: Kalhaytten
Address: Kalhyttan Sportsbyn 25, 68291 Larvik
Plats: Filipstad kommun i Värmland
Telefon: 0046762007717

Välkommen till Kalhaytten

Semesterhus ski inn/ut, fiske och bad på sommaren

Lyxssemester i Värmland - Filipstad i vårt moderna hus direkt vid Färnsjön och med Kalhyttans Multisportarena i princip utanför dörren. Från skidbacken kan du åke direkt ner till huset och njuta av en stund i bastun eller varför inte i den varma bubbelppolen med en kall öl. Huset har alla de bekvämligheter som du kan tänka dig samt satalit-tv med Tyska, Skandinaviska och andra Europeiska kanaler. detta är ett hus att njuta i för familejn eller tillsamamns med vännerna.
Vattnet är klart och bra för bad och fiske. I närområdet finns minst 2 vattendrag att fiska i, här finns Gädda, Abborre, Regnbåge, Lax, Öring mm. de populäraste ställen är  Nordmarksälven, Lersjön, Agen, Sandsjön, Sången, Stora Häståtjärn samt del av Mellansjön men det finns fler platser.
Om du gillar att spela bandy finns här en Konstfrusen bandybana och för den som gillar skridskor så finns en härlig naturisbana och sjöarna plogas med jämna mellanrum.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Alle prisen och booking på denne link  https://www.abooking.com/sv/object/2198

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Stuga för 8 pers 750 kr 5000 kr Nej
Övriga priser Pris
Handdukar/sängkläder pp 150 kr
El kostnad pr kw 2 kr
Slutstädning 750 kr
Läge och avstånd

Gillar du nedförsåkning så finns här flera bra nedfarterNedfart 1 - 400 meter - fallhöjd 95 meterNedfart 2 - 550 meter - fallhöjd 95 meter
För den som gillar Längdåkning så är du välkommen till Kalhyttans skidstadion där välpreparerade och uppkörda spår finns. Här finns även en konstsnöanläggning. Spåren har Eljus och sommartid finnes mycket fina motionsspår för både promenad, löpning och cykel.

BergslagskanalenBergslagskanalen är ett 64 km långt system som består av 14 sjöar, 6 sund, 4 älvar, 5 kanaler och 6 st slussar i östra Värmland. Kanalen förbinder Filipstad med Karlskoga. På slussar i Asphyttan, Bjubäcken och Knappfors, vintertid plogas banor för långfärdsskridsko. Varje år ordnas Jonny Nilsson maraton. Ett skridskolopp som utmanar dig som är tävlingsinriktad men du  som är motionär är också varmt välkommen att delta. Bergslagskanalen är ett omtyckt utflyktsmål både sommar som vinter. Vattenleden är en av den mellansvenska Bergslagsbygdens bäst bevarade transportleder och är klassad som ett område av riksintresse för kulturminnesvården. 

Plats Avstånd
Centrum 3 km
Måltider

Självhushåll.

Faciliteter

Barnsäng
Bastu
Bubbelbad/jacuzzi
Diskmaskin
Djur
Dusch/toa
Eget badrum
Eget kök
Extra säng
Faciliteter för vattensporter
Fotvandring
Grillmöjligheter
Handdukar/lakan mot avg
Hårtork
Kanotpaddling
Kokplattor/spishäll
Kylskåp
Luftkonditionering
Mikrovågsugn
Närhet till bad
Närhet till fiske
Närhet till golf
Närhet till natur
Närhet till strand
Parkeringsplats finns
Skidåkning
Skidförvaring
Skrivbord
Slutstädning
Strykjärn/strykbräda
Terrass
Torktumlare
TV
Tvättmaskin
Uteplats
Utomhusmöbler
Vattenkokare
WiFi
Övrig information

Du blir varmt mottagen av vår personal både vid ankomst och avresa.

Karta