356b22625b1fd54c00366887b8439f82.jpg

RANEBO KURSGÅRD & BED & BREAKFAST
Bed & breakfast

Ranebo 321, 44492 Jörlanda

Fakta om boendet
Namn: RANEBO KURSGÅRD & BED & BREAKFAST
Address: Ranebo 321, 44492 Jörlanda
Plats: Stenungsund kommun i Göteborg

Välkommen till RANEBO KURSGÅRD & BED & BREAKFAST

Ranebo Bed & Breakfast är naturskönt beläget i det vackra naturreservatet Svartedalen. Även om Ranebo B&B och kursgård ligger mitt inne i skogen, är det ändå nära till havet och städer som Göteborg, Uddevalla och Stenungsund. Hos oss får du både hänförande natur, fantastiska fiskesjöar och vandringsleder såväl som närhet till flera golfbanor, shopping och den ljuvliga västkusten.

Rosita har engagerat sig för hälsa, välmående och människans inneboende potential i mer än 25 år.Hon håller i de flesta kurser och konferenser på Ranebo och erbjuder också behandlingar och meditationer med fokus på återhämtning och stressreduktion. Rosita är utbildad grafiker, lärare, coach och diplomerad kost och näringsrådgivare. Hon har också bland annat vidareutbildat sig inom arbetslivsinriktad reahabilitering, sorg- och traumabearbetning.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Vi har valt att separera priserna för rum, linne och frukost för att på så sätt kunna erbjuda en lite lägre kostnad för de som föredrar detta. Läs mer om vad som gäller för respektive rum på vår hemsida www.ranebo.com.

Gratis! Ett barn under 6 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Alla barn under 12 år debiteras SEK 50 per natt i extrasängar.

Alla ytterligare äldre barn eller vuxna debiteras SEK 100 per natt i extrasängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Trebäddsrum 980 kr - Nej
Läge och avstånd

Ranebo B&B och kursgård ligger mitt inne i skogen, är det ändå nära till havet och städer som Göteborg, Uddevalla och Stenungsund.

Hos oss får du både hänförande natur, vackra sjöar och vandringsleder såväl som närhet till golfbanor, shopping och den ljuvliga västkusten.

Plats Avstånd
Centrum 1.4 km
Måltider

Måltider Pris
Frukost 80 kr
Faciliteter

Trädgård
WiFi
Grillmöjligheter
Terrass
Närhet till fiske
Närhet till golf
Utomhusmöbler
Parkeringsplats finns
Familjerum
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Ranebo Bed & Breakfasts sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se.

Karta