945c41854ef95ee716e6520a307ff5a3.jpg

Rönngården
Bed & breakfast

Lits-Böle 155, 83691 Lit

Fakta om boendet
Namn: Rönngården
Address: Lits-Böle 155, 83691 Lit
Plats: Östersund kommun i Jämtland
Telefon: 0703-930068

Välkommen till Rönngården

Bo i farmorsstugan och vandra längs bärodlingar och marmelader. Huset är på 90 kvm med 6 sängplatser + extrabäddar och är en fantastisk plats, högt beläget med milsvid utsikt mot fjällen och med skogen och Indalsälven inom räckhåll. Perfekt boende för den som bor i jobbet. Vi har bra parkeringsyta för lite större fordon.
Här är husdjur välkomna!

Karta
Tipsa en vän
Priser

I priserna ingår alltid lakan och handdukar även vid självhushåll. Avresestädning ingår. Städning under veckan sköter man själv.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Enkelrum 390 kr - Nej
Övriga priser Pris
Per natt i högsäsong 450 kr
Läge och avstånd

Från gården är det 20 km till Östersund. Det är 6 km till livsmedelsbutik, bank och badplats i Lit. Stora lekytor för barnen. Närhet till fiske i Indalsälven eller i någon av sjöarna, fiskekort finns att köpa, båt kan hyras vid Mosjön och Lits kamping. Här erbjuds lugn o ro, promenader i skog o mark.
Högforsleden är en fin vandringsled som utgår från Lit annars finns fina gamla vägar med utgång från gården.

Plats Avstånd
Centrum 6 km
Måltider

Frukost kan köpas till i övrigt självhushåll i fullt utrustad kök.
Eftersom maten är en viktig del i vårt liv så serveras det närproducerat till frukost. Jämtland bjuder på fantastiska produkter från både mjölk, fisk, kött och bär. Brödet bakas på gården. Vintertid bjuds gästerna in i vårt eget kök för frukost. Sommartid serveras den i ett av våra gamla hus på gården.
Middag går att beställa om man önskar.
Vid mina matvandringar serveras det buffe´ ute i skogen av sådant som lagats av det naturen ger av växter och bär samt alla fina produkter från lokala producenter. Samtidigt får man lära sig en hel del under vandringens gång.

Faciliteter

Eget badrum
Eget kök
Tvättmaskin
Trädgård
Övrig information

Rönngården kombinerar livsmedelsförädling och gårdsbutik med Bo på lantgård och guidade vandringar. På Rönngården kan man inte bara ta del av produktionen, man kan också bo över i farmorsstugan. Det är en fantastisk känsla att bo i ett gammalt hus som bär på sin egen historia. Vi erbjuder både självhushåll och B&B.

Karta