47efec42973ab00eb34d1e2e138e87ee.jpg

Skärva Herrgård
Hotell

Skärva 2, 37191 Karlskrona

Fakta om boendet
Namn: Skärva Herrgård
Address: Skärva 2, 37191 Karlskrona
Plats: Karlskrona kommun i Blekinge

Välkommen till Skärva Herrgård

Välkommen till en magisk plats för att samla kraft i naturen samt inspireras till nya tankar och personlig utveckling med hjälp av konst,filosofi och vetenskap. Bada i havet eller vårt historiska kallbadhus, slappna av i infraröd-bastun eller upptäcka skärgården vattenvägen med våra kajaker...

Med sitt natursköna läge, omringat av naturreservat brukas Herrgården numera till seminarium, gårdshotell och evenemang.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Rummen kan hyras antingen som enkelrum eller dubbelrum, alla har delat badrum (vi har 3 badrum). Inkluderat i priset är sängkläder och handdukar, frukost är inte inkluderat. Önskar ni boka frukost, lunch eller kvällsmat var vänlig kontakta oss via vår e-post (minimum 6 personer).

Gratis! Husdjur är tillåtna. Det tillkommer inga avgifter och du behöver inte kontakta boendet om det i förväg.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Tvåbäddsrum 850 kr - Nej
Läge och avstånd

Den säregna herrgården, som är en del av världsarvet Karlskrona, uppfördes på slutet av 1700-talet och ligger insvept i ett vackert naturreservat vid Östersjön, fem kilometer utanför stan, intill havet.

Plats Avstånd
Centrum 4.6 km
Måltider

Fullutrustad kök för självhushåll.

Vid kurser och seminarier erbjuder vi catering för kaffepaus, lunch och middag. Maten tillagas hos vår granne, Skärva Gård, en liten gård som bjuder på jättegod vegetarisk mat med organiskt odlade grönsaker hämtade direkt ur trädgården.

Önskar ni boka frukost, lunch eller kvällsmat var vänlig kontakta oss via vår e-post info@skarvaherrgard.se (minimum 6 personer).

Faciliteter

Bastu
Eldstad
Gemensamt kök
Kanotpaddling
Strandnära
Cykeluthyrning
Husdjur tillåts
Parkeringsplats finns
WiFi
Affärer
Övrig information

Skärva Herrgård är en av det svenska 1700-talets mest särpräglade arkitektoniska skapelser. Herrgården uppfördes under åren 1785–86 som lantboställe för varvsamiralen Fredric Henric af Chapman. af Chapman själv ritade anläggningen i samarbete med generalamiral Carl August Ehrensvärd. Herrgården omgärdas av en vacker engelsk park med ett tempelliknande lusthus från början av 1790-talet.

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Skärva Herrgårds sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se.

Karta