c3f2cec7d101a29c018ee5a01e67d4e3.jpg

3 Star Hostel
Vandrarhem

Kungsholmsgatan 13A, 11227 Stockholm

Fakta om boendet
Namn: 3 Star Hostel
Address: Kungsholmsgatan 13A, 11227 Stockholm
Plats: Stockholm kommun i Stockholm

Välkommen till 3 Star Hostel

Three Crowns bed and breakfast är ett litet, trevligt, välskött och personligt vandrarhem som är det självklara valet om Du har både läget och priset som högsta prioteringar under din vistelse.Du bor mitt i Stockholm och har bara 500 meter från Stockholms Centralstation, där fjärrtåg , bussar och flygbussar / tåg ankommer.På gångavstånd från vandrarhemmet finns flera kunder och shoppingcenter.

Våra dubbelrum har god standard med rymliga och bekväma continentalsängar.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Gratis! Ett barn mellan 0 och 5 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Deposition av nyckel:

Vid utlämnande av nyckel tar vi ut en deposition på 200 kr. Denna summa återbetalas i samband med att nyckeln återlämnas.

Betalning: Betalning skall görs i förskott för det första dygnet. Resterande dygn betalas vid ankomst. Vår BG är 323-6312 skriv ditt namn och födelse datum på medelande rutan.

Allmän parkering finns i närheten (bokning krävs ej) och kostar 120 SEK per dag.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Tvåbäddsrum 690 kr - Ja
Läge och avstånd

I närheten av centralstationen och ett stenkast från kanalen vid Kungsbro-strängen, finner du prisvärd övernattning i ljusa fräscha rum med bekväma continentalsängar. Avståndet till flyggbusarna Skavsta och Arlanda exprss är inte mer än 500m.

Närmsta T-bana är Rådhuset, men det går även att ta en promenad över bron från centralstationen till Kungsholmen.

Plats: Från centralstationen vid Klarabergsviadukten, sväng till vänster, gå över bron till Kungsholmen och följ gatan till Kungsholmsgatan 13. Vi ligger mellan nr 13 - 13A.

Plats Avstånd
Centrum 1 km
Måltider

Caféavdelningen får förutom frukost, även varm och kall dryck, bakverk, smörgåsar, sallader och dagens vegetariska soppa.

I anslutning till vandrarhemmet har vi ett välutrustat kafé som får frukost, lunch, varma och kalla drycker och praliner av högsta kvalitet.

Faciliteter

WiFi
TV
24-timmarsreception
Rökfria rum
Hårtork
Luftkonditionering
Handdukar/lakan mot avg
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det är bokat av den här annonsen.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Three Crown Hostels sida på booking.com. På Booking.com ser du din bokning genom att fylla i dina uppgifter om boendet eller namn. Du får också information om exakt pris för boendet som jag många fall är något lägre än vad som är angivits på allaum.se

Karta