85c839bdbf7a6789639272fc7a220ff8.jpg

Gamla Brukshandeln B&B
Bed & breakfast

Stora Gatan 48, 81966 Lövstabruk

Fakta om boendet
Namn: Gamla Brukshandeln B&B
Address: Stora Gatan 48, 81966 Lövstabruk
Plats: Tierp kommun i Uppsala
Telefon: +46706765994

Välkommen till Gamla Brukshandeln B&B

Endast 10 minuters promenad från stranden här på Gamla Brukshandelns tomt har det stått hus sedan 1600-talet.1809 byggdes nuvarande byggnad som först var ett Wärdshus i hundra år och sedan en Brukshandel.Idag driver jag och min man ett personligt B&B i huset där ni äter frukost i den gamla affären och bor i ett av rummen högst upp i huset där de anställda i affären kunde bo, med kakelugn och allt.Utsikten över Bruket är fantastisk.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Enkelrum 580 kr per natt inkl frukost och handdukar/lakan.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 895 kr - Ja
Läge och avstånd

Som en oas öppnar sig det underbart vackra 1700-talsbruket, efter att ni mil efter mil kört genom skogar och förbi åkrar. Efter att ha passerat Norra eller Södra Porten är det bara att låta er dras med i den historiska miljön daterad till 1720 och varför inte gå på en herrgårdsvisning.Platsen ligger mellan Uppsala och Gävle inte långt från kusten.

Plats Avstånd
Centrum 0 km
Måltider

En frukost serveras med bla hembakt bröd,hemkokt marmelad,ägg från grannens höns och med honung från grannens bikupa.

Wärdshuset ligger 300 meter bort och har fullständiga rättigheter. Där kan ni förutom njuta av den den utsökta maten pröva på öl från Brukets eget bryggeri.

Faciliteter

Gratis cyklar
Grillmöjligheter
Trädgård
Utomhusmöbler
Gemensamt kök
Sällskapsrum
Rökfria rum
WiFi
Närhet till bad
Övrig information

Detta hus är perfekt för er som vill boka en helg med gänget.8-10 personer kan bo här och ni har mycket yta, tillgång till kök och en fantastisk omgivning.Varför inte lägga in små programpunkter som besök i ölbryggeriet, dreja, måla, boka massage, boka yoga, pröva att smida. Här finns mycket hantverkskunskap att ta del av.

Karta