1.jpg

Juhl's Bed & Breakfast
Bed & breakfast

Gl. Skartved 44, 6091 Kolding

Fakta om boendet
Namn: Juhl's Bed & Breakfast
Address: Gl. Skartved 44, 6091 Kolding
Plats: Kolding kommun i Syd-Danmark

Välkommen till Juhl's Bed & Breakfast

Beläget i Bjert, 5 km från Kolding, besöks våra rum ofta av människor i Kolding eller omgivning. Den stannar i samband med arbete som stoppar på resan eller turister från när och fjärran som vill uppleva det närliggande området.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Familjerum 1035 kr - Nej
Läge och avstånd

Förutom att vara nära attraktioner som Givskud Løvepark, Jelling Monuments and Legoland, ligger Juhls Bed & Breakfast i natursköna omgivningar med kort till kusten.

Plats Avstånd
Centrum 5 km
Måltider

Du kan välja din vistelse med eller utan frukost. Om du väljer frukost inklusive, kommer det att levereras till dörren. Förutom vår egen semesterlägenhet har våra gäster tillgång till alla våra utomhusfaciliteter, inklusive en trädgård, en grönsaks trädgård och en terrass där du kan tillbringa sommaren på sommaren. kan njuta av frukost eller andra förfriskningar.

Måltider Pris
Frukost 85 kr
Faciliteter

Solterrass
Trädgård
Mikrovågsugn
Eget badrum
Eget kök
Husdjur tillåts
WiFi
Parkeringsplats finns
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Juhl's Bed & Breakfast sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta