665639f358db77d2eb12b51938ee1d60.JPG

Norraryd B&B och Fika
Bed & breakfast

Norraryd 30, 36010 36010 Ryd

Fakta om boendet
Namn: Norraryd B&B och Fika
Address: Norraryd 30, 36010 36010 Ryd
Plats: Tingsryd kommun i Kronoberg
Telefon: bokas här nedan

Välkommen till Norraryd B&B och Fika

I ett tidigare ålderdomshem, senare musikmuseum i Norraryd har vi vår B&B.Vår B&B har två rymliga rum med bekväma boxspring sängar. Båda rum har eget tvättställ. Badrummet, vardagsrum och kök delas. Frukostbuffén serveras i matsalen, som också används som ett sma kafé.En utmärkt plats för att fiska och koppla av.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Priser är inkl. frukostbuffé, handdukar, sängkläder. Gratis! Alla barn under 2 år bor gratis i babysängar. Alla ytterligare äldre barn eller vuxna debiteras SEK 175 per natt i extrasängar.
Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 745 kr - Ja
Läge och avstånd

I södra delen av Småland, nära till sjöar, skog och underbar natur finns vår Bed & Breakfast och fika i Norraryd. Byggnaden och omgivningen andas historia och vila, vilket garanterar en trevlig vistelse för varje gäst. Handlar kan man göra i Ryd, ca 3 km och Tingsryd, ca 20 km. Ikea Älmhult är ca 40 km. Det finns en busshållplats utanför huset. Närmaste flygplats ligger i Växjö, ca 55 km. Området är perfekt för fiska. Detta kan från vårt trädgård på Hönshyltefjörden eller i sjön Åsnen.
Plats Avstånd
Centrum 2.4 km
Måltider

På morgonen serverar vi en frukostbuffé i matsalen. Naturligtvis tar vi hänsyn om allergier. Vi vill veta detta gärna i förväg. Vi kan också, för en sma avgift, ta hand om ett lunchpaket. Eftersom vi använder köket för vårt kafé, kan man använda detta bara i samråd.
Faciliteter

Trädgård
TV
Hårtork
Cykeluthyrning
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons. När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Norraryds B&B och Fika sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se
Karta