56cb3cd5feb4a3ba1ab53b309bee9d7b.jpg

Hotell Funäsdalen
Hotell

Strandvägen 2A, 84095 Funäsdalen

Fakta om boendet
Namn: Hotell Funäsdalen
Address: Strandvägen 2A, 84095 Funäsdalen
Plats: Härjedalen kommun i Jämtland

Välkommen till Hotell Funäsdalen

Detta året runt-öppna hotell är centralt beläget i skidorten Funäsdalen. Hotellet erbjuder ski-in/ski-out-tillgång till backarna. Som gäst får du kostnadsfri tillgång till bastun och poolen. Även WiFi och parkering är gratis.Alla rum på Hotell Funäsdalen har trägolv, en platt-TV med kabelkanaler och ett eget badrum.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.

Gratis! Alla barn mellan 0 och 2 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 1190 kr - Ja
Läge och avstånd

I närheten hittar du längdåkningsspår och skoterleder. Fiske och vandring är populära aktiviteter i området under sommaren. Då kan du även simma och paddla i Funäsdalssjön. Det tar cirka 10 minuter med bil från Funäsdalen Hotell till Funäsdalsfjällens golfklubb.

Den närliggande skidliften ansluter till backarna och Funäsdalsbergets topp, där du kan beundra den fantastiska panoramautsikten. Under vintern kan du naturligtvis åka skidor ända fram till dörren på Hotell Funäsdalen.

Plats Avstånd
Centrum 0 km
Måltider

Den säsongsöppna à la carte-restaurangen serverar rätter tillagade med lokala råvaror. I restaurangen bjuds du även på panoramautsikt över Funäsdalssjön.

Faciliteter

Inomhuspool
Bastu
Kanotpaddling
Cykeluthyrning
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Hotell Funäsdalens sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta