f8b4d4b4251c31d8e2d6c8e87df17a8a.jpg

City Hotel
Hotell

Kungsgatan 44, 68131 Kristinehamn

Fakta om boendet
Namn: City Hotel
Address: Kungsgatan 44, 68131 Kristinehamn
Plats: Kristinehamn kommun i Värmland

Välkommen till City Hotel

City Hotel ligger i stadens centrum, på den centrala gågatan nära järnvägsstationen i Kristinehamn. City Hotel omges av restauranger och affärer. WiFi är gratis i alla utrymmen.Alla rum renoverades 2017, och de har en platt Smart-TV och ett eget badrum. Vissa har också en vattenkokare/kaffekokare.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 890 kr - Ja
Läge och avstånd

I City Hotels lounge kan du koppla av och mingla med de andra gästerna. Kristinehamns tågstation ligger 900 meter från City Hotel. Om du anländer med bil kan du parkera gratis vid Stadshotellet.

Plats Avstånd
Centrum 0.1 km
Måltider

Frukost ingår i övernattningspriset. På det närbelägna Stadsdhotellet 100 meter från City Hotel finns en restaurang och en bar. På Stadshotellet serveras även frukost och du får också tillgång till parkering och en reception.

Faciliteter

Hårtork
Bagageförvaring
Tvättservice
Kanotpaddling
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till City Hotels sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta