c7045e97844b36957880a98c53ac37be.jpg

Stormyrbergets Lantgård
Bed & breakfast

Stormyrberget 100, 94191 PITEÅ

Fakta om boendet
Namn: Stormyrbergets Lantgård
Address: Stormyrberget 100, 94191 PITEÅ
Plats: Piteå kommun i Norrbotten

Välkommen till Stormyrbergets Lantgård

Stormyrbergets Lantgård ligger i Piteälvens dalgång, mellan skogen och åkrarna, utanför Piteå i södra Norrbotten. Här finns får,kalvar, hästar, höns, påfåglar, hund och katt.

Den som vill kan hjälpa till att sköta om djuren, plocka färska ägg hos de frigående hönorna eller kela med lammen i hagen. Skogen bakpå knuten är rik på bär och svamp och i Piteälven finns det gott om fisk. Det finns möjlighet att prova på att rida, hyra flotte för färd på älven eller att boka en guidad tur runt gården eller i skog och mark. Under vintern finns snöskoter att hyra för en utflykt i det snörika landskapet eller ta en tur med häst och släde. Även tillgång till skidspår och lån av pimpelutrustning.

Bo personligt i den mysiga Bagarstugan med sovloft eller charmiga Gammelgården. Båda har full köksutrustning, badrum med dusch och WC, TV och eldningsmöjligheter i antingen öppen spis, kamin eller kakelugn. Välj på självhushåll eller Rum och Frukost.

Piteå är en musik- och kulturstad och erbjuder ett brett urval av evenemang året runt. Här finns också Pite Havsbad, Nordens riviera, och i grannkommunen Storforsen, Europas största oreglerade fors som är väl värd ett besök.

Bokar du detta boende får du beskred direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Gratis! Husdjur accepteras. Inga extra avgifter tillkommer.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Familjerum 850 kr - Nej
Läge och avstånd

Bil

Från E4:an: Sväng av mot Öjebyn, ca 5 km norr om Piteå. Ta väg 374 mot Älvsbyn. Efter ca 22 km i byn pålberget, sväng höger in på grusvägen vid skylt Stormyrberget. Gården Ni ser till höger är rätt.

Kommer Ni från Älvsbyn svänger ni istället vänster vid skylten (efter ca 30km)

Tåg: Tåg till Älvsbyn, därifrån anslutningsbuss till byn Pålberget (andra hållplatsen). Vi möter upp vid hållplatsen.

Flyg: Flyg till Luleå. Därifrån lämpligen hyrbil eller flygtaxi till hållplats i Öjebyn. Vi hjälper Dig att ordna din vidare transport.

Plats Avstånd
Centrum 2.9 km
Måltider

Maten som serveras på Stormyrberget baseras på gårdens egna produkter, tillagad med omsorg. Bokas minst en dag i förväg.

På sommaren kan du avnjuta din frukost i trädgården. Här har du också tillgång till en grill.

Faciliteter

TV
Trädgård
Parkeringsplats finns
Gratis cyklar
Lekplats
Övrig information

Talar även engelska, tyska och finska

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Stormyrbergets Lantgårds sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta