b91a48f52c96f9f5141fe22eda3d06d4.jpg

Wikgården Bädd & Frukost
Bed & breakfast

Österfors 86, 78530 Gagnef

Fakta om boendet
Namn: Wikgården Bädd & Frukost
Address: Österfors 86, 78530 Gagnef
Plats: Gagnef kommun i Dalarna

Välkommen till Wikgården Bädd & Frukost

På Wikgården finns fyra rom till uthyrning.Rummens namn skvallrar om gårdens historia.Här finner du Stallet och Vedboden som har sitt eget skymning och toalettrum, är anpassad för boende året runt och utrustning med minikök för möjligheten till enklare självhushåll.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 769 kr - Nej
Läge och avstånd

Du kan hyra en cykel (50kr / cykel) och se dej om i de vackra omgivningar och byarna. Vi har även en täckt cykelvagn för små barn. 100 m till Österdalälven och en av Sveriges 2 flottbroar som finns kvar. En sevärdhet och vill du hittar en möjlighet till ett dopp från bryggan! På gården finns stora ytor att leka på för barnen och en trampolin. Trädgårdsmöbler att sitta i flera platser på gården. Kubb, boule, badminton mm. Volleybollplan med riktigt nät. En plåteka kan du låna och ro uppför älven. Ett stort soldäck nere vid älven där du kan avnjuta din kaffekorg som du köper hos oss!

Plats Avstånd
Centrum 0.1 km
Måltider

Frukost ingår i övernattningspriset. Vattenkokare på rummet och fin matkällare finns på gården för förvaring av kylvaror.
Om du vill boka endast rum eller ”Stuga”, tar du själv med dig lakan och handduk, ordnar egen frukost och städar i avresa. Om så önskas kan du lägga till delar av detta som extratjänster.

Faciliteter

Tvättmaskin
Trädgård
Parkeringsplats finns
Handdukar/lakan
Dusch/toa
Utomhusmöbler
Cykeluthyrning
Närhet till bad
Strandnära
Terrass
Bordtennins
WiFi
Grillmöjligheter
Övrig information

Maria & Erik Sjönneby heter vi som ägt gården sedan 1988. Gården kom till vår släkts ägo 1968 efter att ha sålts på auktion.
Wikgården är en kringbyggd Dalagård i en genuin bymiljö i den K-märkta byn Österfors. Den har under årens lopp renoverats och byggts ut.

Karta