afd0352f35e95f26e85c4869f6f30523.jpg

Skövde Vandrarhem
Vandrarhem

Kaplansgatan 10, 54134 Skövde

Fakta om boendet
Namn: Skövde Vandrarhem
Address: Kaplansgatan 10, 54134 Skövde
Plats: Skövde kommun i Västra Götaland
Telefon: 0500-48 17 18

Välkommen till Skövde Vandrarhem

Bo nära Skövde centrum men ändå i lugn och rofylld miljö i detta underbara sekelskifteshus.Det är endast några minuters promenad från Resecentrum med tåg och bussterminal.Tag sedan en långsam promenad tillbaks till vandrarhemmet som erbjuder dusch och toalett på samtliga rum.

Karta
Tipsa en vän
Priser

OBS! Eventuella prisdifferenser vid större evenemang såsom Skadevi, Ulvacupen, Matfestivalen, konserter i Boulogner mm. (Förhör dig om det är något evenemang som gör att det är fullpris även för barn.)

Betalning sker vid ankomst om ej annat avtalats. Kontakta personalen vid ankomst, numret hittar ni innanför dörren eller gå upp till 2:a våningen i huset där personal bor.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Enkelrum 450 kr - Nej
Övriga priser Pris
En person i deladrum 275 kr
Läge och avstånd

Vi erbjuder perfekt utgångsläge för att upptäcka Skaraborg och allt vad som erbjuds i området. Res exempelvis runt i Arns fotspår under dagen och njut av restauranglivet i Skövde centrum under kvällen.

Plats Avstånd
Centrum 1.1 km
Måltider

Självhushåll i ett gemensamt fullutrustad kök.
När det gäller restauranger finns det ett flertal att välja mellan i Skövde och många av dem ligger inom promenad avstånd. Närmast ligger dock en mycket trevlig restaurang som heter Thai House. Den ligger strax bakom vandrarhemmet (östlig riktning) i bottenvåningen av ett höghus, Hydro ligger också här.
Thai House serverar just som det låter Thailändska och Kinesiska rätter, men även kontinentala om så önskas. De har generösa öppettider varje dag.

Faciliteter

Gemensamt kök
Vattenkokare
Rökfria rum
Trädgård
Eget badrum
Sällskapsrum
TV
WiFi
Parkeringsplats finns
Övrig information

Tips! Vandrarhemmet ligger strax bakom högskolan, därför är det också ett utmärkt alternativ för er som läser på distans och endast besöker högskolan vid enstaka tillfällen, men har för långt att åka över dagen.

Karta