017d5d83e836e9f8247580008fdb46ea.jpg

Kvarnen i Kornhult
Bed & breakfast

Kornhultsvägen 24, 31253 Hishult

Fakta om boendet
Namn: Kvarnen i Kornhult
Address: Kornhultsvägen 24, 31253 Hishult
Plats: Laholm kommun i Halland
Telefon: 073-500 35 91

Välkommen till Kvarnen i Kornhult

Övervåningen i vårt hus är inredd för uthyrning och fungerar nu som Bed and Breakfast. Det är viktigt för oss att du känner dig hemma under din vistelse och våra förhoppningar är att rummen återspeglar detta.Det finns tre sovrum, badrum, toalett, kök och en balkong mot väst. Det finns sju permanenta bäddar och möjlighet för extrasängar.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Priser :

60 SEK för sängkläder och handdukar/person
120 SEK för brunch/person

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 545 kr - Nej
Övriga priser Pris
Handdukar/lakan 60 kr
Läge och avstånd

I den kreativa miljön omkring den gamla Kvarnen i Kornhult kan du under hela sommaren från början av maj njuta god och vällagad slow-food, goda drycker och syndiga desserter i restaurangen och caféet. När vädret tillåter, är ni också välkomna att sitta på en av våra terrasser med utsikt över den vackra svenska naturen.

Plats Avstånd
Centrum 4.8 km
Måltider

Vår restaurang är placerad i den gamla kvarnbyggnaden. Här serverar vi upp till hela 70 gäster åt gången. På övre våning finns ett café, där det är möjligt att njuta av mat, dryck och fika i hemtrevlig miljö. Menyn består av en blandning av det bästa från hela världens kök. Vi försöker så långt som möjligt att förse vårt kök med frukt och grönsaker från vår egna odling.

Faciliteter

Restaurang
Gemensamt badrum
Handdukar/lakan mot avg
Gemensamt kök
Övrig information

På vintern är det lugnt och man kan njuta av stillheten i skogen här på landet i gränsområdet mellan Halland, Skåne och Småland. Det är möjligt att boka olika kurser och workshops inom måleri, tryck och stenhuggning. Du som känner dig stressad kan komma hit och få massage, healing, andningsterapi och coaching.

Karta