6d9272ff9c8521107bc86ca5723a9207.jpg

Långholmens Hotell & Vandrarhem
Hotell

Långholmsmuren, 20, Södermalm, 10272 Stockholm

Fakta om boendet
Namn: Långholmens Hotell & Vandrarhem
Address: Långholmsmuren, 20, Södermalm, 10272 Stockholm
Plats: Stockholm kommun i Stockholm

Välkommen till Långholmens Hotell & Vandrarhem

Långholmen - Den gröna ön mitt i Stockholm

Spännande boende med konferensmöjligheter, ett mysigt wärdshus med det bästa ur svensk mattradition. Här finns en rik historia som präglas av det forna fängelset som lades ner 1975. Nu hittar du ett unikt hotell och vandrarhem, mitt i Stockholm.

Idag möts du av ett modernt hotell med nyrenoverade celler och konferensanläggning som erbjuder dig ett brett spann av aktiviteter som kommer att göra din vistelse till ett minne för livet.

Utanför hotellets entré finns ett härligt strandbad och fina jogging-slingor i en kulturhistorisk miljö. Långholmen är en grön oas, med parker, bryggor och vackra promenadvägar utmed Riddarfjärdens stränder. Hos oss upplever du lugnet och naturen på nära håll. Vill du upptäcka resten av Södermalm och Stockholm går du bara över Långholmsbron och du har stans rika utbud av shopping, gallerier, teatrar mm. Vi har öppet året runt - ön är alltid lika vacker.

Boka hotell, vandrarhem eller konferens på Långholmen i Stockholm! Du når oss på tel: 08-720 85 00 eller på vår onlinebokning: hotell, vandrarhem eller konferens.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Gratis! Alla barn under 3 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Alla barn under 2 år debiteras SEK 60 per natt, per person i babysängar.

Alla äldre barn eller vuxna debiteras SEK 250 per natt, per person i extrasängar.

Alla barn mellan 3 och 15 år debiteras SEK 150 per natt i extrasängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 1195 kr - Ja
Läge och avstånd

Hitta hit

Långholmen är, som namnet antyder, en långsmal holme belägen mellan Kungsholmen och Södermalm. Västerbron sträcker sig över ön och mellan Södermalm och Långholmen löper det smala Pålsundet. Till Långholmen leder två broar. När du ska besöka oss tar du dig över Långholmsbron, den andra från city räknat.

Bil

Vi har ett 50-tal parkeringsplatser som är gratis för våra gäster. Fråga efter parkeringstillstånd i hotellreceptionen, konferensreceptionen eller i wärdshuset och följ parkeringsanvisningar. Observera att parkeringsplatser finns i mån av plats. Om det skulle vara fullt på vår parkering finns en betalparkering under Västerbron.

Ladda ner pdf med vägbeskrivning

Kommunalt

Närmsta tunnelbanestation heter Hornstull, cirka 10 minuters promenad. Buss nr 4, nr 40 samt nr 66 har hållplatser i närheten.

Ladda ner pdf med vägbeskrivning

Plats Avstånd
Centrum 1 km
Måltider

Långholmens Wärdshus & baren Finkan

Långholmens Wärdshus ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet. Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror i en historiskt fängslande miljö. Vi serverar både dagens lunch samt har à la cartemeny både till lunch och middag. För de större sällskapen rekommenderar vi vår festvåning, som lämpar sig utmärkt för bröllop och företagsarrangemang.

Brunch

Börja med en härlig söndagspromenad på Långholmen och njut sedan av välsmakande delikatesser på vår brunch. På buffémenyn finns både brunchklassiker och en hel del nyheter.

After Work

Avsluta dagen med Långholmens After Work. Kom till mysiga baren Finkan. Ladda ner denna flyer så bjuder vi på tilltugg.

Julbord 25 november -22 december

Faciliteter

Cykeluthyrning
Restaurang/bar
Trädgård
Kanotpaddling
WiFi
Parkeringsplats finns
Handikappvänligt
Strandnära
Övrig information

Bo på vandrarhem på Södermalm, mitt i Stockholm.

Vi strävar efter att vara Sveriges bästa vandrarhem.

Du kan hjälpa oss genom att rösta på oss till "Årets kudde 2011."

Tack för din hjälp.

Långholmens personal.
Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Långholmens Hotell & Vandrarhem sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta