31bad1e1928ff7316c58f06182e065f3.jpg

Thorskogs Slott
Hotell

Torskog 100, 46393 Västerlanda

Fakta om boendet
Namn: Thorskogs Slott
Address: Torskog 100, 46393 Västerlanda
Plats: Lilla Edet kommun i Göteborg

Välkommen till Thorskogs Slott

Thorskogs Slott är ett riktigt Törnrosaslott som har blivit en oas för livsnjutare med smak för det goda. Här upplever du det du saknar i vardagen. Känslan av stillhet, en gnutta lyx, personlig omtanke och starka historiska band. Vi erbjuder nattvila i individuellt inredda rum där inget är det andra likt.

Bokar du detta boende får du beskred direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

De flesta rum är belägna i vår engelska slottspark men det går också bra att köpa till rum inne på själva slottet eller i en av våra sviter.

Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.

Alla barn under 2 år debiteras SEK 350 per natt i babysängar.

Alla barn under 6 år debiteras SEK 650 per natt i extrasängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 1595 kr - Ja
Läge och avstånd

Slottet ligger högt och vackert beläget omgivet av en underbar natur med fantastiska promenadvägar, endast 30 minuter från Göteborg, men ändå fjärran från storstadens brus.

Plats Avstånd
Centrum 7 km
Måltider

Ät kungligt, koppla av och samla kraft. Vårt kök är Silverkrog i Sveriges Bästa Bord samt utvalt av Västsvensk Mersmak vilket står för en kvalitativ helhetsupplevelse som andas Västsverige. Våra kockars signum är smak och upplevelser.

Faciliteter

Bastu
Restaurang/bar
Hårtork
Biljard
Bubbelbad/jacuzzi
Bagageförvaring
Övrig information

Bland tinnar och torn; det sägs att sagor sällan eller aldrig blir till verklighet. Huruvida det stämmer eller inte kan faktiskt lämnas därhän, då det finns sagolika men högst verkliga platser som låter dig leva som kung eller drottning under några dagar!

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Thorskogs Slotts sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se.

Karta