d973021cb1edc22ae6554e72858d81a4.jpg

Åtellet
Hotell

Sjötullsgatan 10, 76130 Norrtälje

Fakta om boendet
Namn: Åtellet
Address: Sjötullsgatan 10, 76130 Norrtälje
Plats: Norrtälje kommun i Stockholm

Välkommen till Åtellet

Hotellet är byggt i trä i en stil inspirerad av det sena 1800-talets grosshandlarvillor. Totala ytan är 1100 m2 och är fördelade på 18 dubbelrum, 4 enkelrum, restaurang, bar, bastu och konferensvåning med sällskapsrum. Stor terass med utgång från vårt sällskaprum där du har en underbar vy över Norrtälje viken.Sommartid kan du sitta på vår stora uteservering eller lägga till med din lilla båt vid bryggan.Rummen är inredda i nordisk, tidlös stil med emfas på trivsel och bekvämlighet. Alla våra rum är rökfria. Möbler och snickerier är specialritade för Åtellet och har tillverkats av ett litet snickeri i Småland. En rolig detalj är att alla rum bär namn och karaktär efter en kummel i vår skärgård – dekorativa sjömärken som var och en har sin speciella historia. Vi har möjlighet att erbjuda guidade båtutflykter till respektive kummels plats. Flertalet av våra rum har en underbar utsikt över Norrtälje viken.

Bokar du detta boende får du beskred direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Alla barn under 2 år debiteras SEK 100 per natt, per person i babysängar.

Alla äldre barn eller vuxna debiteras SEK 300 per natt, per person i extrasängar.

Privat parkering finns vid boendet (bokning behövs ej) och kostar 50 SEK per dag.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 1490 kr - Ja
Läge och avstånd

Vid Norrtäljeåns mynning. Med skärgården och havet på simavstånd. Med storstaden på pendelavstånd. I en småstad svenskare än knäckebröd, men med mental och fysisk närhet till stora, vida världen.

Plats Avstånd
Centrum 0 km
Måltider

Åtellets restaurang, café och bar välkomnar all slags aptit och törst. Här kan du slinka in på en snabb och matig smörgås, lite småplock och ett glas vin eller, när andan faller på, en längre lunch eller middag. Hos oss är en cafe latte-gäst lika fin som en trerätters-dito.

Faciliteter

Restaurang
Bastu
Terrass
Sällskapsrum
Restaurang/bar
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Åtellets sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta