09d8b4924cbd7d72b73610b506debe90.jpg

Best Western Fagersta Brukshotell
Hotell

Blomstervägen 1, 73744 Fagersta

Fakta om boendet
Namn: Best Western Fagersta Brukshotell
Address: Blomstervägen 1, 73744 Fagersta
Plats: Fagersta kommun i Västmanland

Välkommen till Best Western Fagersta Brukshotell

Hos oss på Fagersta Brukshotell bor du bekvämt och konfererar praktiskt i centrala Fagersta. Vi är ett modernt hotell, med alla bekvämligheter som gör besöket i Fagersta till en trevlig upplevelse. Oavsett om du är i Fagersta för nöje eller i affärer så strävar vi efter att ge det lilla extra för dig som vår gäst.

Hotellet har för närvarande 52 rum, sammanlagt 129 bäddar, samtliga med hög standard. Samtliga rum är renoverade och vi har nu fler kategorier av rum att erbjuda, exempelvis våra populära Grand Lit rum med 140cm bred säng och Grand Lit dubbelrum med dubbelsäng på hela 180 cm där kan man sova ut riktigt ordentligt!

Alla rum är utrustade med Dusch/Wc på rummet, byxpress, vattenkokare för möjlighet att göra eget kaffe & the på rummet, LCD-Tv (SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV5, TV6, BBC och Eurosport) samt minibar med läsk & godis.

Konferens Vi kan erbjuda konferenser för såväl det lilla sällskapet som för en stor konferensgrupp.

Våra konferenslokaler är utrustade med sedvanlig konferensutrustning samt fri tillgång till mineralvatten och härliga fruktfat med färsk frukt.

Paketerbjudanden Fagersta Brukshotell har ett antal specialerbjudanden och paketpriser, allt för att göra er vistelse i Fagersta ännu mer angenäm och framförallt billigare! Med dessa har du som gäst möjlighet att kombinera din hotellvistelse med olika aktiviteter, exempelvis golf, bad, turridning på Islandshäst och givetvis våra egna danskvällar på hotellet.

Varmt välkomna till oss på Fagersta Brukshotell

Bokar du detta boende får du beskred direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.

Gratis! Alla barn under 7 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Gratis! Alla barn under 2 år bor gratis i babysängar.

Alla äldre barn eller vuxna debiteras SEK 250 per natt, per person i extrasängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Tvåbäddsrum 950 kr - Nej
Läge och avstånd

Det är lätt att hitta till Fagersta Brukshotell!

Om du använder GPS så lägg in följande koordinater så hjälper GPS dig att finna oss

Lat: N 59º 59' 24.37"

Long: E 15º 48' 54.97"

Hotellet ligger mitt i Fagersta med närhet till samtliga stora företag och centrum.

I härliga omgivningar runt Fagersta finner ni delar av vårt världsarv nämligen Engelsbergs bruk med lämningar från 1600-talet. I anslutning till bruket ligger ett av världens äldst bevarade oljeraffinaderier: Oljeön.

Tio minuters bilväg från hotellet finns numera riksbekanta Elsa Andersons Konditori, vida berömt för sin specialité, Tangotårta. Måste upplevas!

Vid Strömsholms kanal i Fagersta ligger Västanfors hembygdsgård som erbjuder inredda museistugor och en mysig handelsbod. Väl värt ett besök!

Avstånd:

Fagersta Brukshotell - Järnvägsstationen 2 km

Fagersta Brukshotell - Centrum 500m

Fagersta Brukshotell - Västerås flygplats 70 km

Fagersta Brukshotell - Stockholm 18 mil

Fagersta Brukshotell - Göteborg 45 mil

Plats Avstånd
Centrum 0.4 km
Måltider

Restauranger Stora matsalen - Här serveras vår generösa och nyttiga frukostbuffé varje morgon samt vår omtyckta lunchbuffé alla vardagar.

Restaurang Blomstervägen -

I vår representationsmatsal har vi möjlighet att anordna banketter med upp till 250 gäster. Hela restaurangen är nyrenoverad i modernt 70-tals tema och här serveras allt från klassiska svenska rätter till modernare teman från alla världens hörn. Vår vinkällare är väl tilltagen med viner från hela världen, utvalda av vår sommelier, för att passa såväl våra rätter som Er personliga smak.

I samband med middag, eller som enskild aktivitet, erbjuder vi även allehanda provningar från klassiker som vin eller whiskyprovning till den lite mer ovanliga chokladprovningen.

O´Learys Sportsbar

Vårt hotell har nöjet att kunna erbjuda Er en upplevelse utöver det vanliga. Njut av det Nordamerikanska köket samtidigt som Ni ser på sportsändningar från världens alla hörn i en stämningsfull atmosfär.

Restaurangen har ett 70-tal sittplatser och passar även för konferenser och events. Våra två plasmaskärmar på 60”, vår projektor med duk, och de fyra LCD skärmarna på 42” tillsammans med vårt tv-system banar väg för god underhållning till hög kvalitet. Allt i full HD!

Lobbybaren

Vår lobbybar är öppen veckans alla dagar. Här kan ni njuta av en god fatöl, ett bra glas vin ur vår vinkällare, en god whiskey eller varför inte en kopp nybryggd espresso.

Faciliteter

Gratis toalettartiklar
Restaurang/bar
WiFi
Kemtvätt
Tvättservice
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Best Western Fagersta Brukshotells sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta