76a3350423ab03d4fa7faf5e0432c214.jpg

Stora Björnstugan
Bed & breakfast

Laisvallbyvägen 12, 93893 Laisvall

Fakta om boendet
Namn: Stora Björnstugan
Address: Laisvallbyvägen 12, 93893 Laisvall
Plats: Arjeplog kommun i Norrbotten

Välkommen till Stora Björnstugan

Vår stuga är perfekt för familjer och grupper som vill bo tillsammans under semestern och ändå ha gott om svängrum. I stugan finns utöver de 4 sovrummen ett stort allrum på 60 m2 med rymlig matplats, soffgrupper och öppen spis.Vi är ett litet familjeföretag i Laisvallby, en av kommunens vackraste byar. Hit kommer du för att uppleva lugnet och den storslagna naturen längs Laisälven. Vi producerar och har gårdsförsäljning av annorlunda produkter från skogen, som granskottssirap, björksav och kråkbärssalt.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Gratis! Husdjur accepteras. Inga extra avgifter tillkommer. Gratis! Alla barn under 2 år bor gratis i babysängar.

Gratis! Alla barn under 16 år bor gratis i extrasängar.

Alla ytterligare äldre barn eller vuxna debiteras SEK 200 per natt i extrasängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Tvåbäddsrum 1500 kr - Nej
Läge och avstånd

Stugan ligger ca 250 meter från Laisälven, som en bit nedströms är känd för sitt fina flugfiske. Vi har båtar och kanot om du vill ge dig ut på en tur. Det finns inga andra turistnäringar i byn så här kan du verkligen uppleva lugnet och stillheten.

Närmaste matbutik och bensinstation finns i Laisvall, 4,2 km bort. I Laisvall finns även sporthall, islada och motionsspår. Därefter är Arjeplog närmsta lite större samhälle med flera butiker, apotek, restauranger, systembolag, museum med mera.

För er som reser med flyg är närmaste flygplats Arvidsjaur (130 km), Skellefteå (260 km), Luleå (280 km), Bodö Norge (ca 280 km).

Plats Avstånd
Centrum 3.9 km
Måltider

Självhushåll i stugan - köket är modernt och fullt utrustat. Diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare mm. Porslin och glas i mångfald. Rejält tilltagen matplats.

För kurser och grupper kan vi på beställning ordna med helpension. Vi utgår från lokala råvaror så långt det är möjligt och lagar allt från grunden. Vi bjuder på smakupplevelser ni kommer att minnas och en väldigt familjär och personlig service.

Faciliteter

Eget kök
Eget badrum
Eldstad
Utomhusmöbler
Grillmöjligheter
Luftkonditionering
Kanotpaddling
Skidåkning
Närhet till fiske
Bagageförvaring
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Stora Björnstugans sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall är något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta