b550df2f87e0bf6b556e8fb5f3d28a55.jpg

Hotell Högland
Hotell

Esplanaden 4, 57123 Nässjö

Fakta om boendet
Namn: Hotell Högland
Address: Esplanaden 4, 57123 Nässjö
Plats: Nässjö kommun i Jönköping

Välkommen till Hotell Högland

Det finns mycket som talar för Hotell Högland. Känt för trevlig personal, god mat och inte minst tillgängligheten, med ett läge "mitt i hjärtat av Sverige".

Hotellet har en härlig 60-talskaraktär med funkisinslag, totalrenoverade rum 2013, fräscht och fint. Du möts av en familjär stämning och kunnig personal som arbetat länge hos oss. De vet vad service betyder och ställer upp både för våra gäster och för varandra. Det skapar trivsel och gemytlig atmosfär.

Vi erbjuder fullständiga möjligheter för både affärs- och privatresenären med över 100 rum, god mat, välbesökt nattklubb och ett stort nöjesutbud. Vi har eget spa med bubbelpooler, bastu, solarium och träningsmöjligheter när du bara vill koppla av. Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi trevliga aktiviteter i närområdet.

Bokar du detta boende får du beskred direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.

Privat parkering finns vid boendet (bokning behövs ej) och avgifter tillkommer.

Gratis! Ett barn under 12 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Gratis! Ett barn under 2 år bor gratis i en babysäng.

Ett äldre barn eller en vuxen debiteras SEK 300 per natt, per person i en extrasäng.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 1050 kr - Ja
Läge och avstånd

Nässjö är en knutpunkt för tågtrafik och tågförbindelserna är därför mycket goda. Hotellet ligger mitt i city, bara 50 meter från järnvägsstaionen. Över åttio procent av Sveriges befolkning når oss inom tre timmar.

Det är lätt att mötas hos oss och det uppskattas av företag och personer som vill minimera bilåkandet.

Plats Avstånd
Centrum 0.0 km
Måltider

Vi har en restaurang med bordsservering som serverar både lunch och a`la carte. Sommartid kan du njuta på vår veranda med kvällssol.

Hotellet har en fräsch Spa-avdelning där du får tillgång till ett 15-tal behandlingar av välutbildade terapeuter. Du kan välja mellan flera paketarrangemang både vardagar och helger. År 2010 valdes vi av Expressen till en av sex favoriter bland 80 spa-anläggningar. Vi använder oss av Maria Åkerbergs produkter både till kropp och ansikte.

Faciliteter

Restaurang/bar
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Stugan Prinsfors sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se.

Karta