7e5c97504a0e09029a4f4abb3f8b0473.jpg

Gästhuset i Åre
Hotell

Mörviksvägen 12, 83013 Åre

Fakta om boendet
Namn: Gästhuset i Åre
Address: Mörviksvägen 12, 83013 Åre
Plats: Åre kommun i Jämtland

Välkommen till Gästhuset i Åre

Detta lägenhetshotell ligger centralt i Åre och erbjuder boende för självhushåll med gratis Wi-Fi. Hotellet ligger bara 100 meter från Åre Torg och 300 meter från Kabinbanan.Lägenheterna på Gästhuset i Åre har en sitthörna och kabel-TV. De har även mikrovågsugn, och i badrummet finns en dusch. Gratis babysängar och barnstolar finns på begäran.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Lägenhet 1100 kr - Nej
Läge och avstånd

Du parkerar dessutom gratis vid boendet, och det bekväma läget gör det lätt att ta sig hit. Åres tågstation ligger mindre än 100 meter bort, och det är 87 km till Åre Östersunds flygplats. Gästhuset i Åre har även en gemensam bastu du kan använda. Skidförvaring erbjuds. I omgivningen kan du ägna dig åt aktiviteter såsom skidåkning, cykling och vandring. Åresjön ligger 200 meter bort.

Plats Avstånd
Centrum 0 km
Måltider

Självhushåll.

Faciliteter

WiFi
Parkeringsplats finns
Bastu
Familjerum
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Gästhuset i Åres sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta