71f5b0b16d39e98b6501b12c429cc3f7.jpg

Björkuddens Hotell & Restaurang
Hotell

Nyadal 179, 87294 Sandöverken

Fakta om boendet
Namn: Björkuddens Hotell & Restaurang
Address: Nyadal 179, 87294 Sandöverken
Plats: Kramfors kommun i Västernorrland

Välkommen till Björkuddens Hotell & Restaurang

De flesta rum på Björkuddens Hotell & Restaurang har fantastisk utsikt över Ångermanälven och Höga Kusten-bron. Utsikten är särskilt vacker nattetid när lamporna på bron tänds.Tegelstenarna till huset skeppades från England. År 1952 blev Björkudden ett pensionat. Idag har alla de nyrenoverade rummen TV, telefon och internet.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Observera att Björkuddens Hotell & Restaurang ligger i en tvåvåningsbyggnad utan hiss. Kontakta hotellet i förväg om du vill ha ett rum på bottenvåningen.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 900 kr - Ja
Läge och avstånd

Naturen kring Björkuddens Hotell & Restaurang erbjuder en mängd olika aktiviteter och upplevelser. Här kan du prova bergsklättring, vandring, fiske eller ridning. Under sommaren har alla gäster på Björkudden tillgång till en vedeldad bastu och badtunna vid floden. Dessa måste bokas före ankomst för privat bruk.

Plats Avstånd
Centrum 2.4 km
Måltider

Den eleganta restaurangen på Björkuddens Hotell har fullständiga rättigheter och erbjuder en meny som återspeglar årstiderna. Denna vackra byggnad har även 2 meter höga fönster som släpper in mycket ljus.

Faciliteter

Restaurang/bar
Biljard
Tvättservice
24-timmarsreception
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Björkuddens Hotell & Restaurangs sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta