da8c15e216dc09e5b8c4e244dc5b73fa.jpg

Kukkolaforsen Turist & Konferens
Bed & breakfast

Kukkolaforsen 184, 95391 Haparanada

Fakta om boendet
Namn: Kukkolaforsen Turist & Konferens
Address: Kukkolaforsen 184, 95391 Haparanada
Plats: Haparanda kommun i Norrbotten

Välkommen till Kukkolaforsen Turist & Konferens

Familjeföretaget Kukkolaforsen Turist & Konferens AB drivs av familjen Spolander. Makarna Margit och Svante har drivit anläggningen i 20 år. De är två hängivna entreprenörer som utvecklat mat, bastu och konferens till sin specialité. Idag finns dottern Johannah, med sin make Martin, och sonen Mathias med i företaget. Det pågår ett generationsskifte inom företaget och nu ska en ny generation ta över och fortsätta utveckla och driva Kukkolaforsen T & K. Allt för att säkerställa den personliga servicen som är mycket viktig för oss.

Bokar du detta boende får du beskred direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Gratis! Husdjur accepteras vid förfrågan. Inga extra avgifter tillkommer.

Gratis! Upp till 3 barn under 6 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.

Alla barn under 12 år debiteras SEK 350 per natt i extrasängar.

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Stuga för 2 pers 1690 kr - Nej
Läge och avstånd

Kukkolaforsen är beläget 14 km norr om Haparanda längs Torneälv. Med endast dryga timmen tar du dig från tåg eller flygplats till Kukkolaforsen i det vackra Tornedalen.

Plats Avstånd
Centrum 1 km
Måltider

MATKULTUR FRÅN TORNEDALEN

För alla tillfällen

I vår restaurang erbjuds Ni mat och upplevelser som passar för alla tillfällen. Råvarorna hämtas från det stora skafferiet som finns runt knuten. Forsen bjuder på sik och lax. Från skogen hämtas älg, ren, bär och svamp. Allt tillreds på bästa sätt så att de "norrländska" smakerna kommer till sin rätt. Köket kan exempelvis erbjuda rökt och halstrad sik, samt desserter tillredda av hjortron och åkerbär.

Restaurangen erbjuder allt från lunchservering till privata fester för upp till 200 personer. Så varför inte boka in firmafesten, 50-årskalaset, bröllopet eller Er middag för en oförglömlig upplevelse här hos oss, vid Kukkolaforsens strand.

Faciliteter

Bastu
Restaurang/bar
Massage
Lekplats
Grillmöjligheter
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Kukkolaforsen Turist & Konferens sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta