f0661502aeea29987b90a2b8329f9dd0.jpg

Leksand Strand Camping och Resort
Stugor

Siljansvägen 61, 79322 Leksand

Fakta om boendet
Namn: Leksand Strand Camping och Resort
Address: Siljansvägen 61, 79322 Leksand
Plats: Leksand kommun i Dalarna

Välkommen till Leksand Strand Camping och Resort

Boendet ligger 3 minuters promenad från stranden. Leksand Strand Camping och Resort ligger vid Siljans södra strand, cirka 3 km från Leksands centrum. Anläggningen har en privat sandstrand och erbjuder stugor med fullt utrustade kök.Alla stugor på familjevänliga Leksand Strand Camping och Resort har en TV, uteplats och eget badrum. Vissa stugor är helt fristående och andra är parhus.

Bokar du detta boende får du besked direkt på din bokningsförfrågan.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Stuga för 6 pers 1295 kr - Nej
Läge och avstånd

Leksand Sommarland ligger intill campingen och det är 12 km till Leksands golfklubb. Fritidsaktiviteter som erbjuds är bland annat simning, minigolf och fiske. Som gäst har du tillgång till en samlingslokal med TV, solarium och bastu. Skidåkning är en populär aktivitet på vintern.

Plats Avstånd
Centrum 2.4 km
Måltider

Anläggningens säsongsöppna restaurang serverar en à la carte-meny med ett urval av lättare hemlagade rätter samt kaffe och kakor.

Faciliteter

Strandnära
Bastu
Utomhuspool
Grillmöjligheter
Cykeluthyrning
WiFi
Parkeringsplats finns
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.

När du klickar här nedan på "Boka" så vidarebefordras du till Leksand Strand Camping och Resorts sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Karta