b0bc1e152c74a1a1c80e20d6c6e60a90.jpg

Vildrosor & Höns
Bed & breakfast

Hagstad 120, 28492 Perstorp

Fakta om boendet
Namn: Vildrosor & Höns
Address: Hagstad 120, 28492 Perstorp
Plats: Perstorp kommun i Skåne
Telefon: bokas här nedan

Välkommen till Vildrosor & Höns

Här är varje detalj vald med omsorg och känsla - en plats för dig som söker något genuint och rofyllt. Vår ambition är att förena hög kvalitet med omsorg för miljö och tradition. Bröd och kakor bakas av äkta råvaror på plats. Likaså är vårt sänglinne och handdukar av ekologiskt bomull. Vi är också mycket stolta över att ha blivit utsedda till “Skånes Bästa Omväg 2009”.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Tvåbäddsrum 790 kr - Ja
Läge och avstånd

Sofiero Slott och slottsträdgård ligger 52 km från Vildrosor & Höns, och till Hässleholm är det 30 km. Motorvägen E4 går alldeles i närheten.
Plats Avstånd
Centrum 0.55 km
Måltider

Frukost ingår. Kaféet serverar hemlagad frukost och bakverk, som surdegsbröd och ägg från egna frigående höns. Kaféet säljer också tvålar och lokala hantverksprodukter.
Faciliteter

Trädgård
WiFi
Parkeringsplats finns
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons. När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Vildrosor & Höns sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se.
Karta