7bccc08e43eeaca1a13bc8df1190fce9.jpg

Maria Inn
Hotell

Planteringsvägen 75, 25230 Helsingborg

Fakta om boendet
Namn: Maria Inn
Address: Planteringsvägen 75, 25230 Helsingborg
Telefon: bokas här nedan

Välkommen till Maria Inn

Detta boende ligger 10 minuters promenad från Ramlösa station, och erbjuder individuellt inredda rum med eget pentry och gratis fast internet. Helsingborgs centrum ligger 3 km bort.Rummen på Maria Inn har en sitthörna, en platt-TV med kabelkanaler och ett eget badrum med dusch. Maria Inn erbjuder även gratis tillgång till en tvättstuga.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Privat parkering finns vid boendet (kan ej bokas i förväg) och kostar 40 SEK per dag. Gratis! Alla barn under 6 år bor gratis vid användning av befintliga sängar. Ett barn under 2 år debiteras SEK 50 per natt, per person i en babysäng. Det finns inte plats för extrasängar på rummen. Max. antal babysängar i ett rum är 1. Tillägg räknas inte in i totalsumman och betalas separat under din vistelse.
Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Övriga priser Pris
Dubbelrum Economy/natt 695 kr
Läge och avstånd

Närmaste busshållplats ligger precis bredvid, och till den närmaste mataffären är det 200 meter. Det medeltida vakttornet Kärnan ligger 4 km bort. Du kan köra till Vasatorps Golfklubb på 13 minuter från Maria Inn.
Plats Avstånd
Centrum 3 km
Måltider

Självhushåll i egen pentry. Frukost ingår. Lättare måltider serveras i restaurangen Marias Bakficka från måndag till torsdag. Restaurangen har en uteservering.
Faciliteter

Restaurang
Bagageförvaring
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons. När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Marias Inn sida på booking.com. På Booking.coms sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se.
Karta