14923660299f42f69d30f08c86871d74.jpg

Hotel Helsing Helsingborg
Hotell

Stortorget 20, 25223 Helsingborg

Fakta om boendet
Namn: Hotel Helsing Helsingborg
Address: Stortorget 20, 25223 Helsingborg
Telefon: bokas här nedan

Välkommen till Hotel Helsing Helsingborg

Detta hotell i Helsingborg ligger i en ståtlig 1800-talsbyggnad bredvid tornet Kärnan och Stortorget. Alla rum på Hotel Helsing Helsingborg har högt i tak, stora fönster och en platt-TV med kabelkanaler. Den livfulla lobbyn ligger i hjärtat av hotellet. Här kan du som gäst njuta av ett glas champagne och koppla av till lugn musik. Varje eftermiddag serverar hotellet kaffe och te med tilltugg.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Övriga priser Pris
Compact-rum per natt 1125 kr
Läge och avstånd

Hotellet ligger i centrala Helsingborg, knappt 300 meter från hamnen. Det är 5 minuters promenad till centralstationen, och 800 meter till stadens rådhus.
Plats Avstånd
Centrum 0.75 km
Måltider

Frukost ingår i övernattningspriser. Restaurangen serverar à la carte på råvaror av högsta klass, med smakinspiration från hela världen.
Faciliteter

WiFi
Hårtork
Bastu
Cykeluthyrning
Restaurang/bar
Arbetsbord
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons. När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Hotel Helsing Helsingborgs sida på booking.com. På Booking.coms sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se.
Karta