4fd2f0980a356ef85bbbb6f8d0d00c3b.jpg

Pensionat Neptun
Pensionat

Havsbadsvägen 18, 26936 Båstad

Fakta om boendet
Namn: Pensionat Neptun
Address: Havsbadsvägen 18, 26936 Båstad
Telefon: bokas här nedan

Välkommen till Pensionat Neptun

Pensionat Neptun ligger 300 meter från stranden i Båstad. Vi erbjuder enkelt boende med personlighet och karaktär. Pensionat Neptuns ljusa rum har trägolv och traditionell inredning. Rummen har eget badrum med en liten egen dusch.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Gratis! Alla barn under 3 år bor gratis vid användning av befintliga sängar. Max. antal babysängar i ett rum är 1. Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.
Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Övriga priser Pris
per natt exkl frukost 650 kr
per natt inkl frukost 895 kr
Sängkläder & handduk 85 kr
Läge och avstånd

Båstads tågstation ligger 10 minuters promenad bort. Du tar dig på knappt 10 minuter med bil från Pensionat Neptun till 2 golfklubbar, Äpplegårdens GK och Båstad GK.
Plats Avstånd
Centrum 0.0 km
Måltider

Självhushåll samt grill möjligheter. Pensionat Neptun är ett av få ställen på Bjäre med självhushåll och vandrarhemspriser.
Faciliteter

Handdukar/lakan
TV
WiFi
Parkering
Trädgård
Strandnära
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons. När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Pensionat Neptuns sida på booking.com. På Booking.coms sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se.
Karta