285dc4b3a2388207949c7299db1f7dd1.jpg

Skänninge Bed & Breakfast
Bed & breakfast

Borggatan 2, 59633 Skänninge

Fakta om boendet
Namn: Skänninge Bed & Breakfast
Address: Borggatan 2, 59633 Skänninge
Telefon: bokas här nedan

Välkommen till Skänninge Bed & Breakfast

Ett stenkast från Stora Torget i Skänninge ligger Skenninge Bed & Breakfast som erbjuder ett trevligt boende i fräscha och nyrenoverade rum.Nära till mataffär och restaurang. Parkering på gården. Möjlighet att avnjuta frukost eller kvällssupé i trädgården.

Karta
Tipsa en vän
Priser

Logi Pris per natt Natt Pris per vecka Vecka Frukost ingår Frukost
Dubbelrum 850 kr - Ja
Läge och avstånd

Skänninge ligger inom 10 minuter från Mantorp, Mjölby och Motala. Nära till Tåkern, Omberg och Vadstena. Linköping ligger 31 km från Skänninge Bed & Breakfast och till Motala är det 17 km härifrån. Linköpings flygplats ligger 33 km bort och är den närmaste flygplatsen.
Plats Avstånd
Centrum 0.0 km
Måltider

Frukost består av kaffe, té, juice, mjölk, fil, musli, bregott, ost, pastej och marmelad. Allt står i kylskåpet när ni anländer.
Faciliteter

WiFi
Trädgård
Grillmöjligheter
TV
Parkering
Övrig information

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons. När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Skänninge Bed & Breakfast sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se
Karta